Ufka Yolculuk il 1. 'si Yahya Kemal'de

10. su düzenlenen Ufka Yolculuk sınavında Kahramanmaraş 1. si Yahya Kemal ilkokulundan çıktı. Okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Muhsin İsan Göka isimli öğrencimiz bütün soruları doğru cevaplayarak il 1. olmuştur. 

Okul Liderimiz Hüseyin Yılmaz ;

"Güzel bir geleceğin iyi niyetli, insaf sahibi, güzel ahlaklı, temiz kalpli ve doğru düşünen gençler yetiştirmekle mümkün olacağına inanıyoruz.

Bu nedenle insanlığa değer katan bilgiye erişim yöntemleri sunarak; okuyan, düşünen, araştıran, çözümleyen ve öğrendiklerini hayata geçiren bireylerin yetişmesine katkıda bulunmayı kendimize misyon edindik. Öğrencimizi tebrik ediyorum başarılarının aynı inançla devam etmesini diliyorum" dedi

Okul Müdür Yardımcısı Gülçin Şaylan; Yahya Kemal İlkokulu olarak başarı odaklı ve aynı zamanda geleceğe yön veren etkinlikler yapıyoruz. 2023 eğitim vizyonunda bahsedilen çift kanatlı bireyler yetiştirmek yegane amacımızdır. Öğrencimizi tebrik ediyorum" dedi.

Sınıf öğretmeni Esra Akyıldız;" Sevgi,saygı,adalet,güven,başarı ... ve nice duyguların gönülden hissedildiği her gün başarı kendiliğinden gelecektir. Biz Yahya Kemal İlkokulu olarak gönül bağını güçlendirdiğimizi düşünüyorum. Bu yüzden Yahya Kemal' e başarı kendiliğinden geliyor" dedi.


12-05-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 3  kişi beğendi