CUMHURİYET, JANDARMA VE GÜVENLİK

Cumhuriyet,Jandarma ve Güvenlik adlı ulusal yarışmada Türkiye geneli 3. lüğü elde eden Osman Efe KENGER öğrencimizi tebrik ederiz. Jandarma teşkilatımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine Jandarma Albay Hüsamettin ÜRKMEZ öğrencimize hediyelerini takdim ederek kendimize güvendiğimiz her alanda başarının kaçınılmaz olduğunu bir kere daha görmüş oluyoruz. Teşkilat olarak milletimizin ve vatanımızın yanındayız dile getirerek geleceğin garantörü olarak siz değerli öğrencilerimizin gayretiyle olacaktır. Okul lideri Hüseyin YILMAZ öğrencimize ne kadar emek verdiklerini öğrencimizin de bu emeği karşılıksız bırakmadığını büyüyen nesilde öğrencilerin rehberliğe ihtiyaçlarının olduğunu ve doğru iletişimle halledilmeyecek üstesinden gelinemeyecek hiç bir konu yoktur vurgusu yapıldı. İstiyoruz ki öğrencilerimiz kendilerini her ortamda ifade edebilsinler, karşılarına çıkan problemleri çözmek için her yolu denesinler. Bir Bilge; ”Dünyayı yöneten sistemleri bilip, onların karşısında proaktif düşünerek gereğini yerine getiren nesiller yetiştirmek hedefimiz olmalıdır” diyerek bu konunun üzerinde durmuştur. Danışman Öğretmen Bayram YANIK öğretmenimizle birlikte emek emek yürütülen safhaları başarıya ulaştırdıkları için memnun olduklarını belirttiler. Okul Müdür Yardımcılarımız Neslihan ÖTE hanımefendi ve Yakup ASIL beyefendi de okulun her iş ve işlemlerinde kurum içi iletişimin okul başarısında ne kadar etkili olduğunu Yahya Kemal´in Minikleri her alanda kendini gösteriyor. İstiyoruz ki öğrencilerimiz ve okulumuz, öğretmenlerimizin rehberliğinde tüm başarıları kazansın. Kendilerini hayata hazırlasınlar. Bizler, bir bilge insanın dediği gibi "Öğrencilerimizi en önemli yatırım aracı olarak" görüyoruz. Ve gereğini yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz; ”Var oluş sebebimiz olan öğrencilerimizin 2023 Eğitim Vizyonunda ifade edilen çift kanatlı bireyler yetiştirmek amacını Yahya Kemal’de gerçekleştiriyoruz. Öğrencimize plaketi verilip bisiklet hediye edilmiştir. Okul genelini de unutmayan teşkilatımız okula da spor malzemelerinden oluşan bir paket hediye etmişlerdir.

21-02-202421-02-202421-02-202421-02-2024