KADROMUZ

:

KAHRAMANMARAŞ

HAKKIMDA

1975 Kahramanmaraş doğumlu. İlköğrenimini Kahramanmaraş´ta, Liseyi Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi’nde okudu.1997 KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Rize’de Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 2005 yılından itibaren İdareci olarak çalışmaktadır. 2015 tarihinde Yahya Kemal İlkokulu’nda Okul Lideri olarak göreve başlamış olup; bu görevi halen yürütmektedir. Vefa Sosyal Destek Grubu başta olmak İlimizin etkin STK’larında yöneticik yapmıştır. Şu an Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Doğu Akdeniz Bölge Danışmanlığı ile Haydi Çocuklar Camiye Doğu Akdeniz Bölge Sorumlusu görevine devam etmektedir.

BAŞARILARIMIZ

 Yemekte Denge Eğitimi Projesi kapsamında İyi Uygulamalar Yarışması Türkiye Birinciliği

 “Suya Dair Her Şey’’ konulu Resim Yarışmasında Türkiye Birinciliği

 Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) İl Birincilikleri

 Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) İlçe Birincilikleri

 Eğitimde İyi Örnekler Projesinde uyguladığımız projelerle okulumuz İl 1. si olarak “Örnek

Okul” gösterildik

 Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER)´i tarafından düzenlenen 3.Ulusal "Engelsiz Bir

Dünya İçin" konulu resim yarışmasında Türkiye´de ilk 10´a girdik

 Atık Pil toplama İl birinciliği

 Yemekte Denge Eğitimi Projesi kapsamında 4. Sınıflar arası Resim Yarışması İl Birinciliği.

 Harita Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Dünya Harita (I happy map)

Yarışması Teşekkür Belgesi,

 ‘’Yemekte Denge’’ konulu resim yarışmasında İl ikinciliği ve üçüncülüğü,

 Kahramanmaraş Çevre Kirliliği konulu resim yarışması İl ikinciliği,

 Portakal Çiçeği Sanat Kolonisinin Engelli öğrencilere yönelik Ulusal yarışmada Teşekkür

Belgesi,

 Yeşilay’ın düzenlemiş olduğu ‘’Bağımlılık’’ konulu resim yarışmasında İl birinciliği,

 Yaratıcı Çocuklar Derneği ‘’Sanat’’ konulu karikatür yarışması sergilenmeye değer

en iyi üçüncü eser derecesi elde edilmiştir.

 MEB Yenilikçilik Ödüllerine her yıl onlarca proje ile katılım sağlanmıştır.

 Beyaz bayrak

 Beslenme dostu okul